Одна сумую у хатинi

Нестерпним  подихом холодним
Зима ще хукає в долоні.
Бурульки стук... по  підвіконні.
Вітрисько  вовчиком голодним

В трубі, під дахом  завиває,
І снігом віє на два боки.
Закутий в кригу став глибокий
Між верб замерзлих спочиває.

Ще снігу білого навколо,
Городи в полотно сповиті.
Лоза верби дзвенить щомиті,
Бурульки-сльози дзень... додолу.

Одна сумую у хатині...
А так вже хочеться тепла!..
Торкаюся на склі  стебла..,
І чуються пісні пташині.


Рецензии
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.