Пахне терпко весна

Пахне  терпко  весна,
І  від  сну  прокидаються  села.
Світить  доля  ясна
Вранці  небо  в  обіймах  веселок.
Розквітає  мій  край -
Русокосе  щасливе  Поділля.
Співом  повниться  гай
Розростається  вшир  євшан-зілля.

Десь  гуркочуть  громи
Чути  блискавок  гострих  удари.
Виграють  небеса
Сонця  промені  сяють  крізь  хмари.
Все  цвіте...  Благодать!
Білі  вишні  схились  над  Бугом.
Від  біди  захистять
Світлі  Янголи,  послані  Богом.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.