Я не стерплю приниження в любов

Я не стерплю приниження в любові,
Сховаю голову у спориші,
Бо краще помилитися у слові,
Ніж помилитись у твоїй душі.

Коли не той ти, ким тебе вважала –
Ти просто йди, не муч і не кляни.
Повір мені, я того не бажала,
Щоб нас терзав нестерпний біль вини,

Щоб пастка вулиць серце у лещата
Хапала… Не спинюся я на слові,
Бо знаєш, ти навчив мене прощати
Усе, окрім приниження в любові.

4.11.2007


Рецензии