Так просто

 "Так просто", так рідко сьогодні буває,
 ніхто з нас не хоче здаватись простим.
 Комусь цікавіші складні і холодні,
 а хтось так шукає собі простоти...

 Так тихо босоніж сон ходить в кімнаті,
 мені його шкода під ранок будить...
 Вставай, мій хороший, нам час поспішати,
 нам рівно о восьмій наказано жить! )))

 Так мяко и сонно звучить "надобраніч",
 так мало цих слів в моїй пам"ті є...
 Я вдячність цілую у теплу долоню,
 спасибі... бо сказано - значить моє!

 Так солодко - солоно нам приготовано,
 чи все і до дна, чи по - каплі розлить...
 Та цим не нагрітись, коли тобі холодно...
 нажаль, не напитись, - уже не п"янить...

 Так рідно і затишно в серці постелено,
 кому "усе можна" не буде травить.
 Коли все дозволено - сонце задвоєно,
 чи буде воно вдвічі більше світить? (

 "Так просто" все рідше сьогодні буває,
 мій сон босоногий я поряд стелю...
 Як добре почути просте "надобраніч",
 солодко - солоне я потім доп"ю.......


Рецензии