О. Пачковському...

Хтось живе на світі менше року,
Інший проживає більше ста,
Й помирає в старості глибокій
Без надії, віри і Христа.

Йдуть літа у долі і недолі,
весни й осені лишають в серці слід,
навіть королі, зазвичай голі
полишають цей скорботний світ.

Що здобутком є у цьому світі,
Слава, гроші, чи набір робіт,
пам'ятник, що буде бовваніти,
та його не бачити тобі?

Відповідь записано у Книзі,-
Той хто вірує не взнає небуття,
бо Господь у світлій своїй ризі,
вже осяяв все його життя.

Все що темне - те Господь розвиднить,
у незвідане Він дасть дороговказ,
Будь же в вірі завжди непохитним
Прикладом для кожного із нас!


Рецензии
Який гарний, мудрий, істинний вірш! Бажаю, щоб його якомога більше прочитало читачів і вони відкривали свої серця для Бога!
Вам свіх благословінь!

Людмила Дзвонок   30.03.2013 11:42     Заявить о нарушении
Зараз для мене головне щоб Пачковському сподобався, бо це до його дня
народження.Дуже дякую,

Бимот   31.03.2013 10:12   Заявить о нарушении