Солдати

Рушали всі ми в невідому путь,
Долали труднощі і перепони
Знали що нас там не ждуть,
Як чоловіків чекають жони

Ми йшли вперед, долаючи безсилля
 І  мріяли про кращий час,
Але з’явилося насилля
І батьківщина знову кличе нас

Тримаючи старенькі автомати
Шеренгами крокує стрій,
А в ньому мужні йдуть солдати
Завтра їм у вирішальний бій

Земля червона вже від крові
Тут – нерівний бій,
Розмова йде на кулеметній мові
І ранений лежить товариш мій


Рецензии