До першо Весни я тебе розлюблю...

Ти забудеш мене ну і  хай,
А я запам*ятаю тебе...
До весни.
Буду бачити сни із тобою,
Буду чути в піснях голос твій,
Будуть думки про тебе, про тебе,
І про те що ти не зберіг,
Не зберіг до цієї весни...
На фото дивитися буду і плакати...
Нікого до себе не підпускаючи,
Я буду по парку ходити блукаючи.
Блукати я буду аж до Весни...
До того самого весняного сонця,
До перших квітів отам у гаю,
До перших зелених листочків,
На гіллях у моєму саду,
До першої теплої грудки землі,
Що з собою носили всі сини на війну,
До першого дитячого стука серденька,
До першої Весни я тебе розлюблю..


Рецензии
счастья Вам Светлана и любви, хай щастить Вам...

Александр Канторович   19.03.2013 16:18     Заявить о нарушении