***

Холодно стало…
Здається мені
Твоя любов кудись пропала,
Немов ота зоря упала
І зникла в жахливій пітьмі.
Не відчуваю я того тепла
Що з рук ішло твоїх
Що кип’ятило той холодний сніг
В душі моїй. Та вже його нема…
Нема тих слів
Які із вуст твоїх летіли
Немовби райських тисячу птахів
Мені на вухо шепотіли
Мене кохай…
Ти тільки мій…
Чому нема?
Куди це все поділось?
Де ділись ті солодкії слова,
Які на вухо шепотілись?
Знайди будь ласка почуття
Кохана, я тебе благаю,
Ти розтопи той лід на серці
Я хочу чути – я тебе кохаю!


Рецензии
Очень красиво написано)

Даона   26.03.2013 13:49     Заявить о нарушении