Життя - лайно!!!

Я розумію, що життя - лайно,
Що в ньому лиш страждання й страшний біль,
Для чого ж це буття мені дано?
Чим більше проживаєш - тим більше сипить сіль...

Немає в ньому радості і щастя,
Немає в ньому сенсу й каяття,
А є лиш сум і без кінця ненастя,
Підкорення, з чого немає вороття...

Є лиш ілюзія, з якою всі живуть,
Яка полонить їх завжди думки,
А всі, що "вище", з тебе душу п'ють,
Та не збагнеш цього поки що ти...

Життя знущається і жалю вже не знає,
Захоплене цією грою до кінця,
Нічого доброго уже воно не має,
Лиш тільки кров із Божого вінця...

Вінця, що знає тільки муки,
Що знає тільки біль і крик нестерпний,
Душі і тіла вічної розлуки,
Погляд чорний і подих передсмертний.

Життя не варте вже нічого,
Тому не варто в цьому світі жити,
Хоча і поки є за ради кого,
Та вже набридло з нього душу пити...

Адже не тільки я один такий,
Модливо, хтось очі теж свої відкриє...
Життя - лайно, а світ скупий й нудний,
Та мало хто з людей це розуміє...

26.02.2006р             )))))))))))))))))


Рецензии
Может и правда..

Ирина Морган   27.03.2013 21:42     Заявить о нарушении