Кохання ма владу надi мною...

Кохання має владу наді мною,
Я стримати не можу почуття,
Накладені тенета ці тобою,
І з них немає більше вороття.

Кохання має владу наді мною,
Я слухаю лиш серця стогін мрій,
Немов взмахнув Господь рукою,
І так зробив, що став увесь я твій...

Кохання має владу наді мною,
Я душу віддаю усю тобі,
Немає ні хвилини вже покою,
Та все стараюся тримати у собі...

Кохання має владу наді мною,
Я образ твій лиш бачу цілі дні,
Думки і серце кажуть, що назначена судьбою,
Та залишаємось ми осторонь одні...


Рецензии