Комплiменти

Дорогі наші чоловіки! Говоріть нам завжди компліменти!
Помічайте нас і любіть — це важливі для нас всіх моменти.
Бо вони наче промені сонця душу нам і серця зігрівають,
Хмари чорні, туман, заметіль у очах-небесах розганяють.

Як краплина води в сухий грунт квітку жити, цвісти надихає
Так і ваш комплімент повсякчас посмішку на вустах викликає.
Тож відчуйте себе чаклунами, зілля з трав назбирайте у літку,
Посміхайтесь, любіть, обнімайте – поливайте свою жінку-квітку.

Оксана Биковська  15.03.2013р.


Рецензии