живи.. дихай знай

живи торканням пальців моїх
до теплої, прозорої води
прийди вночі до чистих озер
візьми все, що на глибині

дихай шкірою моєю
в світлий час і у висоті

відкрий, подай лодоню вслід
і ніжним променем із вуст
нашепочи що я твоя
і я вернусь

знай, що ти для мене
вода у сонячних пустель

пісок в руці пускаю в небо
щоб зрозуміти сенс речей

літай подихом моїм
у небі чистому, ясному
як птах легкий, як чайка
що грає з вітром
над синім морем з тишиною

кохай прозорою і щирою душою
що віддається повністю
у глиб в мені

будь моїм сонцем, що дарує день
в якому так багато краси

будь моєю квіткою
що розгорне різнокольорові пелюстки

будь моєю вірою і надією
щоб бути впевненою у наступному дні

будь моїм серцем і душою
щоб відзнайти крила свободи
і літати у вічності з тобою
15.04.2009


Рецензии