Народження i розвиток Життя

Національний камерний ансамбль
«Київські солісти», В.Сіренко,
Й.С.Бах, Концерт для двох клавірів
з оркестром до мінор, BWV 1060 (1730)

Народження і розвиток Життя –
У кожнім прояві Безмежної Любові.
Все Суще розквітає в почуття,
У переміни Дійсності свідомі.

Відвертість й радість, спокій і Любов
Яснять Шляхи і відкривають двері.
І усвідомлення своєї чистоти
Народжує в Любові Менестрелів.

13.02.2013


Рецензии