I так, то так

І «так», то «так»,
А «ні», то «ні» –
Співають краплі на вікні.

І «я» – то «я»,
А «ти» – то «ти»:
Гойдають тіні на стіні.

І я – тобі,
А ти – мені
Приходимо у світлі сни.

І щось в мені,
А щось в тобі
Складає наше спільне «ми».

І «так», то «так»,
А «ні», то «ні» –
Виводять зорями Світи.

09.02.1013


Рецензии