***

Твоя опора це твоє життя,
Ти промахнулась.
Ні це я.

Твоє життя це як твоя душа,
Колись вона була красива. а тепер?
Тебе убила я.

Я стояла перед прірвою, а ти?
А я стояла і дивилася на тебе.

Яка красива все ж таки душа
ота що падала із неба,
Це знову я.

Так це ти й твоє життя.
Без вороття?
я обійдусь без тебе.


Рецензии