Пiсня тополина...

Пiрнув очерет,по пояс у болото
Сонечко веселкою,по небу десь кружляэ,
Долонею торкаю,твоэ,любий,фото...
i наче бiла плiвка,очi заступаэ.

Пiшов....пiшов травень у дiброви
А разом з ним,коханий,ти!
Туманять очi,твоi чорнi брови
Й твоi змарнiлi губи,весняннойi краси!

Не повернувь ,коханий,ти стежкою в ночi
У мiй вiночок вплетена,запахом калина,
Я як Тополя сохну,в цi печальнi днi
i над струмочком вэться,пiсня тополина...


Рецензии