Булут

           ***
 Булут,шунча баланд булсаям
 Бир кун Ерга куяди бошин
 Эман кукка буйин чузса хам
 Ердан олар куч-у,бардошин
 Одам канча узидан кетиб
 Олтин каксрларни курсаям
 Барибир Она Ердан утиб
 Хеч ерга сигмас-а, улсаям..
            ***
 


Рецензии