Кузак, зархал япроклар

         ***
 Кузак,зархал япроклар
 Чилпирар,ер-у,кукда
 Дилга солар титроклар
 Бошка гами йукдай..
 Эвох,яна бир япрок..
 Чирс узилди бандидан
 Алам килгани купрок
 Кум-кук..кум-кук..эди-да..
         ***


Рецензии