Курмиди ишк?

          ***
 Курмиди ишк,ё биз курмидик
 Оёк остда..жарни курмадик..
 О,олкишлар булсин аклга!
 Охирги кадамни,куймадик..
            1
 Жимлик..мосуво жимлик
 Кишанланган,кузлар-у,сузлар
 Жажжи ишкнинг чучук-у,синик
 Гужирашин,тинглар юлдузлар..
 Ой хумраяр,юлкилаб сени
 Булутларга уриб бошини
 Сой окизиб кетади мени
 Кизганиб,хатто-ки,ёшимни..
 Окиб кетар,инграб,бугрикиб
 Махкам кучиб, мени багрига
 Ер нагмасига лаънат укиб
 Кузларимни, силаб,огринган..
            ***


Рецензии