Хто ми

Хто ми

Не мовчіть!
Від нас багато ждуть.
Кажіте всім хто ми --
Якого рицаря сини,
Які ми люди, та де
могутню силу досягли.

Народній збір, наша умова.
-- Збіраєм сонця тінь,
для спільного покрова.
Від цього ж і є така
наша сучасність здорова!..

Будуєм дружні відносини.
Немаєм ворогім
від нас сильніших.
А ті, що кажуться такими,
самі себе топтають
під чоботами своїми.

Нехай незгоди,
між нами не бувають!
Живімо ясні ідеї --
Серця хай наші підіймають!
З’єднаймо завжди
блакитне небо із жовтими полями!
Розташуймо -- як найскоріше,
жовто-блакитні стяги
понад широкими степами!..


Рецензии