Ой акси

            ***
 Сувдаги Ой акси,
          хайкирди кукка
 Мен-Ойман!
     Кани туш,яккама-якка!
 Ой бошда гезарди,
              шум илинжига
 Лип этиб беркинди,
             булут пинжига..
            ***
 


Рецензии