А щастя, що то?

Що для щастя мені потрібно?

Морозу візерунок срібний

На вікнах, сяюча сніжинка

І наш синок, наша дитинка.

Мені для щастя мало треба

Лиш пригорнутися до тебе,

Немов  медові груші, сни

Щоб снились в щебеті весни.

Щоб ліс шумів, пахло грибами,

З дитинства усміхалась мама,

Щоб люди завжди йшли в мою оселю,

Лунали б за столом пісні веселі,

Щоб роси  падали у трави шовковистi,

Калина  щоб  вбиралася в намисто,

Квітчались щоб сади, рясніли вишнями

І щоб нiколи не була я лишньою.


Рецензии
Чудово сказано!
З повагою

Вера Пасько   12.04.2013 08:07     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.