Кохати можна т льки раз

Кохати можна тільки раз,
і так посправжньому,бажанно.
Кохати те,що є в душі, і все,що є насправді
Ділити те,що маєш при собі,на двох,
і хоч не маєш ти нічого - це так приємно на душі
кохати те,що твоє.
Після кохання маєш ти в душі,
якщо воно проходить,
лиш біль і горе в пустоті,
що ділиш сам з собою.
Бо іншому це горе все чуже,
бо бачить він лиш горе те,що має на дорозі.
Це все приводить до бажаннь
покінчити з собою,що роблять ті,
що серцем є слабкі,а сильні - переносять


Рецензии