Там, де я щасливою була

Бiля рiчки, на долинi,

Де живуть тумани синi,

Де дiброви солов'їнi

На коханiй Українi

Є бiлесенька хатина

Чепурненька, там жоржини

Червонiють бiля тину.

Пахне в хатi хлiбом свiжим

I матусi голос нiжний

Кличе дiток до снiданку,-

Вже упоралася зранку:

Молоко парне в дiйницi,

Ще гарячi паляницi,

На столi -налитi соком

Яблука червонобокi/

Там моє дитинство  жило,

Там джерельну воду пило,

На веселцi там гойдалось,

Щастя в хатi тiй  смiялось.


Рецензии
Найсолодші спогади, то спогади - про дитинство!
Гарний вірш! Натхнення вам, Людмила!
Сергій Л.

Сергей Логвиненко   22.03.2013 19:56     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.