Тобi

Не знаю чим собі зарадить
Коли душа страждає і болить
Від колючок твоєї зради,
Від гіркоти, що довелось попить.

Тобі ж страждань я не бажаю,
Душа нехай не знає каяття,
Залиш мені хоч краплю жалю
За нашим щастям спільного життя.

Любов з роками раптом щезла ,
Хоч ми клялись усе життя любить,
Ріка образ  зненацька скресла,
І вдвох уже нам стало тяжко жить.

Троянда нашого кохання
Зів`яла  наче скошена трава,
Лишилося одне бажання –
Не говорить образливі слова.

Нехай щастить тобі у всьому,
Я гіркоту  з собою заберу,
Живи по довше в світі цьому,
А я без тебе в самоті помру.
06.01.99


Рецензии