Любов

Твою красу судилося побачить,
Зачаруватись голосом твоїм,
Вдалось коханням шлях життя позначить,
Що був без тебе сірим і сумним.

В твоїх очах краса усього світу,
Твої уста палкі неначе жар,
Я дякую тобі і тому літу,
Коли попав в полон жіночих чар.

В твоїм полоні хочу довго жити,
Бо в світі щастя іншого нема,
Як щиро цілий вік тебе любити,
Щоб ти завжди щасливою була.

Твоя краса з роками не зів’яне,
Моя любов до тебе не пройде,
Коли моя остання мить настане
Тоді й любов зі мною відійде.
04.11.98


Рецензии