Не судилось

ПАМЯТАЮ ОСIHЬ I ЧЕРВОНI КЛЕНИ
I ТВОЕ ЗIТХАННЯ ТАМ, БIЛЯ ДОРIГ.
ДОВГО МИ ПРОЩАЛИСЬ,Я ПРОСЫЛА В ТЕБЕ,
ЩОБ КОХАННЯ ЩИРЕ ТИ В ДУШI ЗБЕРIГ.

ВЕСНN ДОВЕЛОСЯ ЗУСТРIЧАТЬ БЕЗ ТЕБЕ
ОБРАЗ ТВIЙ ЗНАЙОМИЙ БЕРЕЖУ НАВIК,
ТВОI CИНI ОЧI,МОВ КРАЕЧКИ НЕБА
I ПУХНАСТI КРЫЛЬЦЯ ЗОЛОТИХ ПОВIK.

ПОВЕРНУВСЯ ДОДОМУ ТИ ВЖЕ АГРОНОМОМ
РОЗЦВIЛИ НАВКОЛО МОЛОДI ЖИТА
ТА МЕНI ЗРОБИВСЯ ТИ,НIБИ НЕЗНАЙОМИЙ,
В СЕРЦI ЛЮБОВ ЗОСТАЛАСЯ,ТА УЖЕ НЕ ТА.

ДЛЯ ТЕБЕ ЗАЛЫШИЛАСЬ Я КВIТКОЮ ЧАРIBHOЮ
МЕНЕ НЕ ЗIРВАВ ТИ,НЕ ЗАПЛIB B ВIНОК,
ТОБI НЕ СУДИЛОСЬ КУПУВАТЬ НАМИСТО,
ДЛЯ ТАКИХ ДАЛЕКИХ И ЯСНИХ ЗIРОК.




ФОТО ВЗЯТО С ИНТЕРНЕТА.БЛАГОДАРЮ СОЗДАТЕЛЯ.

http://www.stihi.ru/2013/09/29/6275


Рецензии
Красиво получилось . Всех благ.

Алевтина Сумятина   24.01.2016 21:56     Заявить о нарушении
Благодарю Вас милая Алевтина.Мира,любви,тепла и добра Вам.
С теплом.НиНа

Нина Зозуля   25.01.2016 10:20   Заявить о нарушении
На это произведение написано 25 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.