Розмови скрипок i смичкiв

Оркестр «Єдність» Національного камерного ансамблю
«Київські солісти»  та Національної музичної академії,
О.Линник., М.Которович, А.Макій
В.А.Моцарт "Концертна симфонія"
для скрипки і альта 2 частина


Розмови скрипок і смичків,
Одне з одним, і з цілим Світом.
Розмови нот і почуттів
Складаються в Красу прожиту.

У нескінченності Часів
Відлунює звучання істин.
Відчуте Сутністю, без слів,
Окрилює пізнання Світла.

Крізь спілкування чистоти
І ніжності в серцях і Душах,
Гармонія Свідомості
І Всесвіту живе у звуках.

26.02.2013


Рецензии