I Моцарт Бог, i скрипки Боги

Національний камерний ансамбль
«Київські солісти», В.Сіренко,
В.А.Моцарт, Симфонія №25 соль мінор,
KV 183 (1773)


І Моцарт – Бог, і скрипки – Боги,
І Бог у паличці живе,
І в патетичному мотиві
Грайливість Бога визнає.

Тремтіння звуків в консонансі
Перелилось у почуття,
У голосах чутливих скрипок
Відлунює Людей Життя.

І все співає, кожна нота,
Все випромінює Любов.
І Музика – духовне злото,
Вливається в Життя струмком.

13.02.2013


Рецензии