По-дитячi

Твої карі очі.
І зорі уночі
Подряпані стіни
і ти як картина
Тебе я малюю
Так мов би шалений
Тебе я ревную
Я файл безименний
я зникну раптово
І ти не помітиш
А потім по новій
Вернуся - зустрінеш.
Та все понесеться
Зі швидкістью в небо.
а слів не знайдеться
Я тільки для тебе.


Рецензии