Моя мати

Я до тебе прийду, моя мати,
В ті часи, коли буде нелегко,
Стану руки твої цілувати,
Коли всі будуть так далеко.
До твоїх пригорнуся грудей
І тихенько з тобою поплачу,
Просто я серед всіх людей
Лиш тебе завжди хочу бачить.
Я тобі розповім про біди,
Розридавшись, сльозами вмита,
І тоді за смачним обідом
Ти життю мене станеш вчити.
До твоїх я схилюся ніг,
Обійму і почну цілувати,
Бо немає в житті кращих втіх,
Коли є найрідніша мати.


Рецензии