Излама

       ***
 Излама,йукотиб куйган юрагинг
 Бир пайтлар..
           ишк сахрода,
                сендан  кочган
 Ва тугилиб-ла жон берган тилагинг
 Хурлар харобасидан куркиб кочган..
 Мана у!Кара!Ох,чап куксимдадур!
 Маззалар килиб ишкимга конадур
 Писандмас
         тусик,
               конун
                ,савоб гунох!
 Алёрлар айтиб,кикирлаб,ёнадир!
 О,у афсунгар ишк,шаробидан маст!
 Пусинар чирмашиб юрак каърига
 Жон олган исмингдан, олгандайин касд
 Юрагимни босар ховрига..
              ***
 
 


Рецензии