Кадр ёнар, кадр

         ***
 Кадр ёнар,кадр..коп каро тутун
 Тутунда эса, ишк аталган куюн
 Ойга талпинади
               мастона инграб
 Тулдирмок истайди,
               тулдирмок куйин..
 Кабр ёнар,кабр..
              унда бус-бутун
 Магрур турган,
             бир рух,
             сачратар учкун!
 Учкунда,
        содик,лекин
                аччик,
                сукун..
             ***


Рецензии