Умидлар

             ***
 Умидлар-узоклашятган булутлар
 Охири,шафак конига буялган...
 Умидлар-ширин шипшиган"кут,кут"лар
 Кизарган..ялангочликдан уялган
 Умидлар-огочлар,бахорин кутган
 Ташнаизор,япрокларнинг куйига!
 Умидлар-киприклар,корачик ёпган
 Сочган.. борликни, йуклик каърига..
             ***


Рецензии