ось так

Я давно вже ні про що не мрію.
Кажуть, що фантазії - це дар.
Та душа моя, немов повія,
Віддає за безцінь юний жар.

Ці летять на крилах їх думок,
Вірою дитя долає море.
Не в полоні віршів чи книжок,
Я в тенетах вселюдського горя.

Всі шукають щастя на землі,
але як щасливим можна стати,
коли бачиш, як страждають ті,
що сюди прийшли, аби страждати.


Рецензии