Не забувай мене

"Не забувай мене" - скажу я
В ту порожнечу сірих днів,
Ти не сумуй, молюсь я,
Не бачачи про тебе снів.

Я знаю, буде добре, вір,
Не забувай моє тепло,
Знайдеш очікуваний мир,
Якого, думав, не було.

"Не забувай мене" - скажу я,
Нехай дороги розійшлись,
Частиночка душі - твоя,
Надіюсь мрії всі збулись..

Не думай "Завтра ", є "Тепер",
Але ті спогади залиш,
Надіюсь все погане стер,
Згадай мене, а не облиш.


Рецензии