пробач мовчання

пробач за слова,що невпинно летіли.
пробач,обійняти тебе не змогла.
а так невблаганно торкнутись хотіла...
і ось наступила холодна весна.

я усмішку тихо свою приховаю
лише по очам прочитаєш"люблю".
ти тільки будь поруч,а я зачекаю.
твоє лиш мовчання невпинно ловлю.
словами німими,як в море тону,
ти тільки пробач ,за усе що хотіла
сказати...хоча,я не знаю кому,
як осінь уже промайнула по тілу.

 я просто хотіла сказати:люблю.


Рецензии