весною

а скільки мріяла годин
тебе,про тебе і з тобою.
ти просто...ти такий один
мені навіяний весною.
любов намріяна одна
навіки серце полонила.
хоча,боюсь це не весна
мене тобою охопила.

легенький серця стук затих,
і під удари його грому
бракує так секунд отих,
коли одна.і тільки втома
вже не тримає,як колись
мене за руку,але,знаєш,
ти тільки стиха пригорнись.
лише послухай,відчуваєш?
і тільки музика сумна
мене назад не повертає
з країни сліз.та не одна.
мене тепер в думках немає.

я просто мріяла.і ти
усмішкою простою
прийшов.і ти такий один
мені навіяний весною


Рецензии