Односторонн кохання

Одностороннє кохання

Кохання дивна штука,
Колись подумав я.
Грудна клітина стука
Й тремтить якась рука.
Але дивніш напевно,
Коли коха один.
Коли нема «взаємно»
Й лиш котик «господин».
* * *
Оце коли хлопчина
Закоханий по вуха,
Доглядає, молодчина,
А вона навіть не слуха.
Подарунки різні дарить,
Біга, проситься, благає.
А її навіть не зщурить,
Лиш відмовки та шукає.
Ну а хлопець, бідний малий,
Ні, знайти собі нову,
Дума «лавєлас бувалий»,
Нову, мабуть, не знайду.
Шкода хлопців - це кохання,
Робить з них таких «рабів».
Знай, дівчина не остання,
Досить трішечки грибів. ;-)
Ти знайдеш ще ту єдину,
Що полюбить і тебе.
А не ту ото бл*дину,
Що кохання підведе.
* * *
Оце коли дівчина
Закохана по вуха,
Бігає за хлопцем, мила
Ну а той шкарпетки нюха.
Вона гарна завжди
Ввічлива, киває.
Ну а він бажає Мазду,
І уваги не звертає.
А вона ж така наївна,
Кроку першого чекає.
Дума: « Це любов єдина»
Й по рукам ножем черкає.
Шкода, дівчина вродлива,
Вкрай розумна, справедлива.
Ще знайдеш собі партнера,
Будь ігрива, як пантера… XD
І потягнуться всі хлопці,
І знайдеш свою любов.
А його, що у віконці:
«Шанс утратив, будь здаров!.»


Рецензии