Ти не м1й, я не твоя

... і знову самотня,
розбита,
... і ти обрав іншу,
не спробував щастя,
чи взагалі я твоє щастя?

... і марні надії, очікування,
... і біль в очах, і в душі,
і в серці
порожньо, і пустота,
вона гірша за біль,
не знаєш, що відчуваєш,
куди піти, що сказати.

і життя годинами,
днями,
роками,
порожнє життя,
і ліків від нього немає,
кохання його лиш здолає,

а кохання самого нема.
ти не мій, я не твоя.


Рецензии