Слабк1сть

Самотня? – так. Щаслива? – ні
Мій світ палає у очах твоїх
І я горю вся лиш в тобі
Та ти не чуєш ті крики голосні.

Кохаєш? – ні. Сумуєш? – так.
Якщо згадаєш, то подай лиш знак
Прийду , пробачу , полюблю.
Ти лиш згадай - це все, про що молю.

Я сильна? – так. Відмовлю? – ні.
Але повинна, бо згорю в огні
Та все ж картають мою душу ті
Ридання, які, нажаль , не чуєш ти.


Рецензии