Мильна бульбашка

Ось бульбашка мильна
В повітрі літає,
І райдуга мильна
На сонечку грає.

А поруч метелик
Легенький літає,
І бачить метелик
Як райдуга грає.

У райдугу мильну
Метелик влюбився,
За бульбашку мильну
Метелик вхопився.

І лопнула зразу
Ця бульбашка мильна,
Пропала відразу
І райдуга мильна.

Злякався метелик,
Кохання пропало,
Забився метелик,
Його і не стало.

Так з нами буває -
Порожнє кохаєм,
Бо фарбами грає,
А потім страждаєм.
02.06.99


Рецензии