Нiч покохав

В океані зірок
Темну ніч цілував,
Від любовних думок
Я про все забував.

Темна ніч чарівна
Обіймала мене,
Шепотіла вона
Про кохання міцне.

Що є вічна любов,
Можна вічно кохать,
А любов, що знайшов,
Треба міцно тримать.

Темна ніч чарівна
Шепотіла мені,
Що любов це вона,
Ждуть щасливі нас дні.

Я повірив словам,
Темну ніч покохав,
Нині я уже сам,
Ранок нічку забрав.
22.05.99


Рецензии