Живот

Две-три нескопосани стофи.
Няколко искрени думи.
Стотици надежди.

Завъртяно във вихър
всичко това.

Гарнирано с малко обич.
Капчица нежност.
И много безсъние.

И вяра.
Не е толкова зле, да?

Струва си да умреш.
И да живееш
заради всичко това.


Рецензии