***

 знеможене тіло гігабайтами жадає твоє
 ти маєш здібність навіювати пристрасть
 ця часточка зліва, як струм відчуває своє
 проходячи, здригаючись бажання росте
 частково/поступово породжуючи
 надію/кохання/в майбутньому можливо навіть й дитину


Рецензии