На мене зрада чека

Я дівчину кохав, з нею в садочку гуляв,
Нам соловейко про кохання співав.
Зірки лічили, години летіли
А ми розлучатись ні як не хотіли.

Дівчина , кохана, до мене прийди,
Зі мною залишися ти на завжди.
Я скривдить тебе нікому не дам,
Кохання своє ні за що не віддам.

Матуся рідненька, чом я не щасливий?
Ми майбутнє складали і зірки лічили
Але серце щемить і соловейко співає,
Що б я не радів, на мене зрада чекає…

Я дівчину кохану забути не можу,
Моє серце болить і спати не можу.
Кохання моє ніяк не вмирає,
Що ж робити коли долі не має…

Сонце заходить, спочивати лягає
А хлопець дівчину в садочку чекає.
Та соловейко йому пісню співає,
Не чикай на дівчину - вона не кохає.


Рецензии