Р дна ненька

Україна рідна ненька
 любимо тебе
Ми пишаемось тобою
 що ти у нас є
Є у нас моря і ріки,
 гори і ліса
Глянь з пташиного польоту
 яка скрізь краса
Славу будем здобувати
 в спорті і труді
Будем ми пісні співати
 українці ж ми
Таких пісень як у нас
 неспіва ніхто
І до праці ми завзятті
 бо ми козаки
Хай нам доля зиче щасття,
 здоров'я дає
Щоб були повсюду друзі,
 ворогів ніде.


Рецензии