Коса

Обдурила Юля
 знову свій народ
Обіцяла з маслом
 дати бутерброд
Сіла вона в крісло
 і забула все
Гребе все до себе
 і кричить моє
Ціни піднімае
 на світло і газ
Всіх нас запевняє
 турбуюсь про вас
Люди їй вірять
 як самим собі
Видно сила Юлі
 в золотій косі
Треба всім народом
 на майдан піти
Обірвати оті коси
 і дать по голові.


Рецензии
Смешно, так читать на украинском!
Спасибо, очень понравилось!

Александр Фильчаков   27.01.2014 14:03     Заявить о нарушении