You are the only

Ти уввійшов в моє життя повільною ходою
Моя душа в той час наповнилась тобою.
Я відчувала щось нове, незнанне,
А серце потихеньку загоювало попередні рани.
Немов гітара у руках досвідченого митця
Ти виграв мелодію на струнах мого серця.
І огортає ця мелодія та душу мою гріє
Про почуття таке не кожен, але дехто мріє.
І знаєш, ніхто  у цьому світі непотрібен
Ніхто на тебе більш так не подібен.
І блиск твоїх очей, твоє густе волосся
І лиш з тобою у мене безголосся.
З одного океана в інший океан,
Тут все по-іншому, тут ще туман.
І хочеться вдихнути свіжого повітря,
Але десь зникло "у кінці тунелю світло".
Але гітара все ще  грає свою давню пісню,
А серце кров качає із залишками кисню...


Рецензии