Згадка про маму

Згадати хочу  ту весну,
Коли ще мама літувала…
Вже бачу усмішку трунку
І чую дотик рук ласкавих…
Все б віддала за руки ті!
Такі невтомні, невсипущі,
ішли на поміч всі роки,
Були ті руки всюдисущі...
Тепла в них -  море  про запас!
Я подумки роки гортаю:
Та мами з вирію до нас,
На жаль, не повертають….


Рецензии